Εταιρική - κοινωνική ευθύνη

Εταιρική - κοινωνική ευθύνη

Η μεταφορική Μαρίνος προβαίνει σε ενέργειες που αποσκοπούν στην συμβολή αντιμετώπισης περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων.

Πιστεύουμε ότι η επιχείρησή μας αποτελεί οντότητα η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται, επηρεάζοντας και επηρεαζόμενη από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης μας.

Αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Σεβόμαστε  τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας, τον σεβασμό προς τον άνθρωπο - την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών.

Σεβόμαστε το περιβάλλον που κληρονομήσαμε και επιδιώκουμε να συμβάλλουμε στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής.

μετακομίσεις και κοινωνική ευθύνημετακομίσεις και κοινωνική ευθύνη

 

Δωρεάν εκτίμηση
κόστους μετακόμισης

Δωρεάν εκτίμηση κόστους μετακόμισης

Υπολογίστε αυτόματα το κόστος της μετακόμισης χρησιμοποιώντας την ειδική εφαρμογή που σας προσφέρουμε δωρεάν.

ΦροντίΖΟΥΜΕ γιατί νοιαζόμαστε

Συμμετοχή στην δράση "ΦροντίΖΟΥΜΕ γιατί νοιαζόμαστε" με δωρεάν μεταφορά μεγάλης ποσότητας πλαστικών καπακιών από την Θεσσαλονίκη στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ "ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ".


Ακολουθεί η επιστολή που λάβαμε μετά από αυτή τη δράση:

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

"...Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ «ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Τ’ΑΣΤΡΑ» ευχαριστεί θερμά, την ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΡΙΝΟΣ, για την ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία τους, με την δωρεάν μεταφορά πλαστικών καπακιών από την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στην Αθήνα, η οποία στέκεται αρωγός στο κοινωνικό μας έργο, βοηθώντας παράλληλα το περιβάλλον..."
 

μετακομισεις και εταιρικη ευθυνημετακομισεις και εταιρικη ευθυνη

 

Συνέπεια και Φροντίδα

     μετακομιση θεσσαλονικη
μεταφορεσ μετακομιζω θεσσαλονικη μεταφορες μετακομισεις στο twitter metakomiseis youtube

Η μεταφορική Μαρίνος με μακρόχρονη παράδοση, μπορεί να εγγυηθεί μία ομαλή μετακόμιση, απαλάσσοντάς σας από κάθε σκοτούρα.

Ενδιαφέροντα άρθρα μας

  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΟΣ. ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.