Συμβουλές για πακετάρισμα υαλικών

Συμβουλές για πακετάρισμα υαλικών
μετακομιση πακεταρισμα

Εμείς στην Μεταφορική Μαρίνος στην Θεσσαλονίκη μπορούμε να αναλάβουμε το αμπαλάζ, το πακετάρισμα και το ξεπακετάρισμα των υαλικών σας ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή απώλεια κατά την διάρκεια της μετακόμισης.

Εφόσον όμως επιλέξετε να κάνετε μόνοι σας το πακετάρισμα καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1) Επιλέξτε για τα υαλικά σας μικρά κιβώτια διαστάσεων σε εκατοστά  40 x 30 x 40  ,   30 x 40 x 30  ή   50 x 40 x 30 ώστε να μην έχουν μεγάλο βάρος.

2) Τα κιβώτια που θα αγοράσετε θα πρέπει να είναι χοντρά πέντε φύλλων (5Φ) και όχι τριών( 3Φ) για να είναι πιο ανθεκτικά και να μην τσαλακώνονται.

3) Το κάθε αντικείμενο που θα τοποθετείται μέσα θα πρέπει να είναι τυλιγμένο με χαρτί (κουζίνας, από εφημερίδες-περιοδικά, ειδικό χαρτί περιτυλίγματος). Για τα πιο ευαίσθητα αντικείμενα καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε bubble (φούσκα).

4) Δεν θα πρέπει να αφήνετε κενούς χώρους μέσα στα κιβώτια! Όταν υπάρχουν κενά μέσα τότε κατά την διάρκεια της μεταφοράς τα υαλικά κουνιούνται και συγκρούονται το ένα με το άλλο με αποτέλεσμα να υπάρχουν φθορές.

5) Φροντίστε ώστε κανένα αντικείμενο να μην προεξέχει από το κιβώτιο.

6) Κολλήστε τα κιβώτια με ταινία σε σχήμα σταυρού από το κάτω μέρος και από το πάνω, προσέξτε η κάθε πλευρά της ταινίας να συναντάει και να επικαλύπτει την άλλη μεριά ώστε να μην ξεκολλάει.

7) Σημειώστε επάνω στο κιβώτιο, με έναν μαρκαδόρο, το περιεχόμενό του. Αυτό θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του ξεπακεταρίσματος.

8) Τοποθετήστε επάνω στο κιβώτιο μία κόκκινη ταινία (Εύθραυστο) ή σημειώστε εμφανώς με κάποιο μαρκαδόρο έντονου χρώματος.

Ακολουθώντας τις συμβουλές μας να είστε σίγουροι πως η μετακόμισή σας θα γίνει εύκολα και χωρίς φθορές σε όποιο μέρος του κόσμου και να μεταφέρετε την οικοσκευή σας.

 

Μετακομίσεις Μαρίνος στη Θεσσαλονίκη