Πολύτιμες συμβουλές για την μετακόμιση των φυτών σας από την μεταφορική εταιρία Μαρίνος στη Θεσσαλονίκη.

Πολύτιμες συμβουλές για την μετακόμιση των φυτών σας από την μεταφορική εταιρία Μαρίνος στη Θεσσαλονίκη.
Συμβουλές για την μετακόμιση των φυτών

Τα φυτά εξωτερικού και εξωτερικού χώρου που πρέπει να μετακομίσουν χρειάζονται μερικούς έξυπνους χειρισμούς έτσι ώστε να μην καταστραφούν στην διαδικασία της μεταφοράς και να στολίσουν το νέο σας σπιτικό. 

Αρχικά τα φυτά θα πρέπει να μείνουν απότιστα για 2-3 μέρες πριν την μετακόμιση, με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο ελαφρές οι γλάστρες και επίσης δεν θα κινδυνεύουν να λερωθούν με νερά και λάσπες τα υπόλοιπα αντικείμενα που θα βρίσκονται κοντά τους κατά την διάρκεια της μεταφοράς. 

Βρείτε ξύλινα ή πλαστικά κιβώτια για να τοποθετήσετε τις πιο μικρές γλάστρες και τα ευαίσθητα φυτά.

Καλύψτε με πλαστικό φύλλο τα φυτά σας αν κάνει πολύ κρύο κατά τη διάρκεια της μετακόμισης. Μη ξεχάσετε να ανοίξετε τρύπες στο πλαστικό έτσι ώστε το φυτό να αναπνέει.

Αν έχετε να μετακομίσετε μικρά γλαστράκια  μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε χαρτοκιβώτιο με διαχωριστικά όπως αυτά που βάζουν στην μεταφορά ποτών. Κλείστε το κιβώτιο και ανοίξτε μερικές τρύπες για να αναπνέουν τα φυτά.

Για μετακόμιση μεγάλων και ψηλών φυτών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σακούλες κοστουμιών τις οποίες θα δέσετε με σπάγκο ή κορδόνι στην βάση του φυτού.

Μετά την ολοκλήρωση της μετακόμισης ποτίστε αμέσως τα φυτά. 

Καλή επιτυχία!