Δεν σας αρέσει το μπάνιο στο νέο σας σπίτι; Αλλάξτε το!

Δεν σας αρέσει το μπάνιο στο νέο σας σπίτι; Αλλάξτε το!
Δεν σας αρέσει το μπάνιο στο νέο σας σπίτι; Αλλάξτε το!

Το νέο σπίτι που βρήκατε έχει όλα όσα θέλετε εκτός από το μπάνιο που είναι βαρετό και αδιάφορο. Μια αλλαγή κοστίζει πολύ και δεν θέλετε να επενδύσετε τόσα χρήματα σε ένα σπίτι που δεν είναι δικό σας.

Υπάρχει τρόπος.

Εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες που μπορούν να μεταμορφώσουν το μπάνιο σας με μικρές οικονομικές πινελιές.

---Βάλτε μια κορνίζα στον καθρέφτη. Η αλλαγή του καθρέφτη είναι δαπανηρή αλλά η αλά εσείς μπορείτε να του βάλετε μια ενδιαφέρουσα κορνίζα. Κολλήστε μικρά πλακίδια -ψηφίδες γύρω γύρω. Βρείτε ψηφίδες που θα δίνουν τον τόνο που θέλετε στο μπάνιο σας, κολλήστε τις γύρω γύρω στον καθρέφτη και θαυμάστε το αποτέλεσμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα χρώματα, το κόστος είναι μικρό αλλά το αποτέλεσμα πού εντυπωσιακό. Μπορείτε να κολλήσετε τις ίδιες ψηφίδες και σε άλλα σημεία του μπάνιου, κοντά στην κρεμάστρα, στην πόρτα και όπου αλλού σας φαίνεται ταιριαστό.

Δημιουργήστε γύρω από τον καθρέφτη σας μια φωτεινή κορνίζα με κορδέλα Led. Το αποτέλεσμα ;.. μαγικό.

Παλιές κορνίζες από κάδρα, σπασμένα CD, αποξηραμένα λουλούδια, κοχύλια, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα υλικών που μπορούν να κάνει ένα καθρέφτη ξεχωριστό, εξερευνήστε τα.

--Αγοράστε ένα έπιπλο μπάνιου.Οι τιμές ξεκινάνε από 50 ευρώ αλλά μπορεί να αλλάξει εντελώς το μπάνιο σας δίνοντας μια νότα πολυτέλειας.

---Βάψτε τους τοίχους το μπάνιο είναι μικρός χώρος και δεν χρειάζεται πολύς κόπος ούτε και πολλά υλικά, βάψτε το νέο σας μπάνιο σε χρώματα που σας φτιάχνουν τη διάθεση.


---Προσθέστε μικρές νότες πολυτέλειας.Ένα μικρό κάδρο, μερικά κεριά, ένα βάζο με λουλούδια μπορούν να αλλάξουν εντελώς την ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας. Τολμήστε το!