Τηλέφωνα επικοινωνίας:    2310 846 338    &    6944 20 10 55 (Cosmote)
Μετακομίσεις Μεταφορές Θεσσαλονίκη | Νέα - Μάιος 2021 Μετακομίσεις Μεταφορές Θεσσαλονίκη


Μαρίνος, Μετακομίσεις - Μεταφορές 28ης Οκτωβρίου 48, ΤΚ 546 42, Θεσσαλονίκη


Στην εταιρεία Μαρίνος στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουμε μετακομίσεις, συσκευασίες και αποθηκεύσεις, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.
Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε πολύτιμες συμβουλές μετακόμισης που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη.


Monthly Archives: ΜΆΙΟΣ 2021


Μάι 4


Μικρές επισκευές της μετακόμισης (συμβουλές για γρατσουνισμένα έπιπλα και πατώματα)

Κατά τη διάρκεια της μετακόμισης πολλά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά. Ένα από αυτά είναι να δημιουργηθούν γρατσουνιές και σημάδια στο πάτωμα είτε από τους μεταφορείς είτε από εσάς που θέλετε να αλλάξετε θέση σε ένα έπιπλο.
Αν η ζημία δεν είναι μεγάλη έχουμε μερικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να την καλύψετε.

Για ξύλινα πατώματα
Αν έχει δημιουργηθεί βαθούλωμα τότε χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο χαρτί κουζίνας το οποίο θα τοποθετήσετε επάνω στο βαθούλωμα και θα το πατήσετε με το σίδερο. Ο ατμός θα φουσκώσει τις ίνες του ξύλου και το βαθούλωμα θα μειωθεί ή θα εξαφανιστεί αν είναι μικρό.
Για γρατσουνιές υπάρχουν πολλοί τρόποι και μπορείτε να τους δοκιμάσετε όλους.

Για μαυρίλες και σημάδια πάρτε ένα μπαλάκι του τένις, ένα κοπίδι και ένα σκουπόξυλο. Κόψτε μια τρύπα στο μπαλάκι του τένις έτσι ώστε ίσα να χωράει το σκουπόξυλο. Βάλτε το σκουπόξυλο στη τρύπα και ...

πλήρες...Μάι 4


Τα πιο βρώμικα σημεία του σπιτιού


Το καθάρισμα του νέου σας σπιτιού σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Αν το αναλάβετε μόνοι σας μπορείτε να διαβάσετε λεπτομερείς οδηγίες στο Μετακομίζω και καθαρίζω το νέο μου σπίτι.
Αν προσλάβετε επαγγελματίες καθαριότητας θα κερδίσετε χρόνο και θα γλυτώσετε από πολύ κόπο. Υπάρχουν όμως κάποιες λεπτομέρειες που θα πρέπει να τις επιμεληθείτε προσωπικά.
Υπάρχουν αποδεδειγμένα συγκεκριμένα σημεία στο σπίτι που τείνουν να συγκεντρώνουν την περισσότερη βρωμιά.
 
Στο μπάνιο
Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κάποιος είναι φυσικά το καπάκι της λεκάνης στην τουαλέτα, όμως αυτό δεν είναι ακριβές.
Τα χερούλια της βρύσης του μπάνιου είναι αυτά που έχουν βρεθεί να έχουν την μεγαλύτερη συγκέντρωση βακτηρίων και μικροβίων, μεγαλύτερη και από το καπάκι της τουαλέτας. Καθαρίστε λοιπόν προσεκτικά τις βρύσες στο μπάνιο σας μετά την μετακόμιση. Χρησιμοποιείστε κάποιο προϊόν που περιέχει χλώριο και αφήστε το να δράσει στην περιοχή.
Το καπάκι της τουαλέτας καλό θα είναι να το αντικαταστήσετε για ...

πλήρες...Μάι 3


 Πρώτη νύχτα στο νέο σας σπίτι
 
Η πρώτη νύχτα στο νέο σας σπίτι μετά την μετακόμιση μπορεί να γίνει δύσκολη αν δεν έχετε προετοιμαστεί όπως πρέπει.Το πρώτο βράδυ δεν θα έχετε ενέργεια για αναζητήσεις μέσα στο χάος των χαρτοκιβωτίων για να βρείτε τις πυτζάμες ή τις οδοντόβουρτσες. Πόσο μάλλον όταν έχετε μικρά παιδιά ή κατοικίδια τα οποία έχουν αυξημένες ανάγκες.
Ετοιμαστείτε εκ τω προτέρων για να μην δημιουργηθεί χάος και εκνευρισμός σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε να πακετάρετε τα απαραίτητα αντικείμενα για την βασική λειτουργία του σπιτιού σε μια ξεχωριστή κούτα η οποία θα είναι μαρκαρισμένη έτσι ώστε να ξεχωρίζει απ όλες τις υπόλοιπες.
Για τα προσωπικά είδη του καθένα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις βαλίτσες και τα σακίδιά σας. Ένα για τον καθένα θα ήταν το ιδανικό.
Φωτογραφία από <a href="https://pixabay.com/el/users/feeloona-694250/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=619399">Esi Grünhagen</a> από το <a href="https://pixabay.com/el/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=619399">Pixabay</a>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μερικά από τα αντικείμενα που θα σας είναι απαραίτητα την πρώτη νύχτα είναι
Οδοντόβουρτσα
Οδοντόκρεμα
Πυτζάμες
Εσώρουχα
Μια αλλαξιά καθαρά ρούχα
Αφρόλουτρο
Σαμπουάν
Χτένα
Πετσέτα
Παπούτσια
Παντόφλες
Φορτιστής
Φάρμακα
Μερικά είδη πρώτων βοηθειών

Υπάρχουν ...

πλήρες...