Τηλέφωνα επικοινωνίας:    2310 846 338    &    6944 20 10 55 (Cosmote)
Μετακομίσεις Μεταφορές Θεσσαλονίκη | Νέα - Μάιος 2016 Μετακομίσεις Μεταφορές Θεσσαλονίκη


Μαρίνος, Μετακομίσεις - Μεταφορές 28ης Οκτωβρίου 48, ΤΚ 546 42, Θεσσαλονίκη


Στην εταιρεία Μαρίνος στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουμε μετακομίσεις, συσκευασίες και αποθηκεύσεις, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.
Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε πολύτιμες συμβουλές μετακόμισης που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη.


Monthly Archives: ΜΆΙΟΣ 2016


Μάι 3


innovaeditor/assets/fita.jpg
Πολύτιμες συμβουλές για την μετακόμιση των φυτών σας από την μεταφορική εταιρία Μαρίνος στη Θεσσαλονίκη. 
 
Τα φυτά εξωτερικού και εξωτερικού χώρου που πρέπει να μετακομίσουν χρειάζονται μερικούς έξυπνους χειρισμούς έτσι ώστε να μην καταστραφούν στην διαδικασία της μεταφοράς και να στολίσουν το νέο σας σπιτικό. 

Αρχικά τα φυτά θα πρέπει να μείνουν απότιστα για 2-3 μέρες πριν την μετακόμιση, με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο ελαφρές οι γλάστρες και επίσης δεν θα κινδυνεύουν να λερωθούν με νερά και λάσπες τα υπόλοιπα αντικείμενα που θα βρίσκονται κοντά τους κατά την διάρκεια της μεταφοράς. 

Βρείτε ξύλινα ή πλαστικά κιβώτια για να τοποθετήσετε τις πιο μικρές γλάστρες και τα ευαίσθητα φυτά.

Καλύψτε με πλαστικό φύλλο τα φυτά σας αν κάνει πολύ κρύο κατά τη διάρκεια της μετακόμισης. Μη ξεχάσετε να ανοίξετε τρύπες στο πλαστικό έτσι ώστε το φυτό να αναπνέει.

Αν έχετε να μετακομίσετε μικρά γλαστράκια  μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε χαρτοκιβώτιο με διαχωριστικά όπως αυτά που ...

πλήρες...Μάι 2


innovaeditor/assets/family.jpg
Εμείς στην επιχείρηση Μαρίνος μεταφορές μετακομίσεις στην Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε πως για να είναι μία μετακόμιση ξεκούραστη και πετυχημένη το μόνο που χρειάζεται είναι η καλή οργάνωση.
Παρακάτω θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές μετακόμισης βασιζόμενοι στα 20 χρόνια πείρας που διαθέτουμε.
 
Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση κόστους μετακόμισης στον χώρο σας. Αν ξέρουμε πόσο μεγάλη είναι η οικοσκευή σας τότε θα είναι πολύ πιο εύκολο να σας δώσουμε ρεαλιστικά στοιχεία για το κόστος και για την διάρκεια της μετακόμισης.

Θα πρέπει, αφού έχετε κάνει την έρευνα αγοράς να καταλήξετε στην μεταφορική εταιρεία που θα σας κάνει την μετακόμιση και να την ενημερώσετε εγκαίρως ώστε να είστε σίγουροι πως θα μπορούν να σας εξυπηρετήσουν την ημερομηνία που σας βολεύει.
Περίπου 2 εβδομάδες πριν την μετακόμιση είναι ο ιδανικός χρόνος για να ενημερώσετε την μεταφορική εταιρία. 

Φροντίσετε να έχετε μερικές ελεύθερες μέρες πριν και μετά την μετακόμιση διότι είναι δύσκολο να έχουν βολευτεί τα πάντα, στην θέση ...

πλήρες...