Τηλέφωνα επικοινωνίας:    2310 846 338    &    6944 20 10 55 (Cosmote)
Μετακομίσεις Μεταφορές Θεσσαλονίκη | Νέα - Απρίλιος 2017 Μετακομίσεις Μεταφορές Θεσσαλονίκη


Μαρίνος, Μετακομίσεις - Μεταφορές 28ης Οκτωβρίου 48, ΤΚ 546 42, Θεσσαλονίκη


Στην εταιρεία Μαρίνος στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουμε μετακομίσεις, συσκευασίες και αποθηκεύσεις, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.
Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε πολύτιμες συμβουλές μετακόμισης που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη.


Monthly Archives: ΑΠΡΊΛΙΟΣ 2017


Απρ 22


innovaeditor/assets/gym-room-1181820_960_720.jpg
Μεταφέρουμε πολύ μεγάλα ή ακανόνιστου σχήματος αντικείμενα 
 
Πριν μεταφέρετε περίεργα, πολύ μεγάλα ή ακανόνιστου σχήματος αντικείμενα, μετρήστε με προσοχή τον νέο σας χώρο.
 
Στις μεταφορες μετακομισεις Μαρίνος αναλαμβάνουμε να κάνουμε μια δωρεάν εκτίμηση στον χώρο σας. Ρωτήστε μας γι’αυτά τα αντικείμενα, έχουμε αρκετή εμπειρία και μπορούμε να σας προσφέρουμε μια καλή ιδέα.
 
Η γνώση ότι υπάρχουν τέτοιου είδους αντικείμενα μπορεί να γλυτώσει από πολύ κόπο και χρήματα και εσάς και την μεταφορικη που θα αναλάβει την μετακομιση.
 
Πιθανόν να χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν ειδικά εργαλεία για την αποσυναρμολόγηση, ή ακόμη και να μετακινηθεί από την θέση του ένα παράθυρο ή μια πόρτα. Αυτό θα χρειαστεί χρόνο και εργαλεία και καλό θα είναι η μεταφορικη να γνωρίζει τι θα έχει να αντιμετωπίσει.
 
Την ημέρα της μετακομισης φροντίστε να είναι ανοιχτός ο δρόμος έτσι ώστε να μην σκοντάφτουν οι μεταφορείς καθώς θα μεταφέρουν τα αντικείμενα αυτά. Ζητείστε από την μεταφορική να σας συμβουλέψει για θέματα συσκευασίας τέτοιων αντικειμένων ...

πλήρες...Απρ 22


innovaeditor/assets/hands-216982_960_720.jpg
Μετακομιση ηλικιωμένων, πως μπορούμε να βοηθήσουμε 

Όταν πρόκειται να μετακομίσουν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας υπάρχουν ορισμένες δυσκολίες που θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν αν θέλουμε να τους βοηθήσουμε. Η μετακομιση ούτως ή άλλως απαιτεί πολύ προσπάθεια. Όταν αυτός που μετακομίζει είναι ηλικιωμένος η κατάσταση είναι ακόμη πιο περίπλοκη.Οι ηλικιωμένοι δεν διαθέτουν την φυσικά αντοχή να τα καταφέρουν μόνοι τους σε μια τέτοια περίσταση.

Στην μεταφορικη Μαρίνος αναλαμβάνουμε το πακετάρισμα και το ξεπακετάρισμα της οικοσκευής σας, αν όμως αποφασίσετε να αναλάβετε μόνοι σας αυτό το έργο τότε μπορούμε να σας δώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές.
 
Για τους νεότερους η μετακομιση μπορεί να είναι μια ευχάριστη αλλαγή, για τους ηλικιωμένους είναι συνήθως μια δυσάρεστη κατάσταση. Ο αποχωρισμός ενός χώρου που υπήρξε το σπιτικό τους και είναι γεμάτος απο αναμνήσεις είναι δύσκολος και οδυνηρός. Αν δείξουμε κατανόηση στα συναισθήματά τους μπορούμε να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν την θλίψη που τους προκαλεί η αλλαγή κατοικίας.
 
Δώστε τους πολύ χρόνο ...

πλήρες...Απρ 22


innovaeditor/assets/kitchen.jpg
Πακετάρισμα κουζίνας

Η κουζίνα περιέχει αντικείμενα τα οποία είναι εύθραυστα, αιχμηρά και ευπαθή.Το πακετάρισμα και η μετακόμισή τους είναι μεγάλη πρόκληση. Από που να ξεκινήσει κανείς;
 
Η καλή οργάνωση είναι το κλειδί για να αποφύγετε το χάος. Το βιαστικό πακετάρισμα δεν θα βοηθήσει σε καμία περίπτωση.
Αρχικά βρείτε τα υλικά του πακεταρίσματος, αρκετά κιβώτια σε διάφορα μεγέθη, φολίδα, κολλητική ταινία, μαρκαδόρους, περιοδικά και εφημερίδες. Κάποια κιβώτια με διαχωριστικά για μπουκάλια θα σας φανούν πολύ χρήσιμα.
Στις μεταφορες μετακομισεις Μαρίνος μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα υλικά που χρειάζεστε ή να αναλάβουμε το πακετάρισμα.

Ασχοληθείτε με μια περιοχή κάθε φορά. Προσπαθήστε να βάλετε τα περιεχόμενα ενός ντουλαπιού ή ενός συρταριού συγκεντρωμένα μαζί. Ξεκινήστε από τα σημεία που περιέχουν αντικείμενα τα οποία δεν χρησιμοποιείτε συχνά. Υπάρχουν αρκετά αντικείμενα στην κουζίνα σας τα οποία δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε κατά την διάρκεια της μετακόμισης, όπως για παράδειγμα τα "καλά” σας σερβίτσια, παγωτομηχανές, κρεπιέρες, μίξερ, μεγάλες πιατέλες ...

πλήρες...