Τηλέφωνα επικοινωνίας:    2310 846 338    &    6944 20 10 55 (Cosmote)
Μετακομίσεις Μεταφορές Θεσσαλονίκη | Νέα - Ιανουάριος 2018 Μετακομίσεις Μεταφορές Θεσσαλονίκη


Μαρίνος, Μετακομίσεις - Μεταφορές 28ης Οκτωβρίου 48, ΤΚ 546 42, Θεσσαλονίκη


Στην εταιρεία Μαρίνος στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουμε μετακομίσεις, συσκευασίες και αποθηκεύσεις, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.
Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε πολύτιμες συμβουλές μετακόμισης που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη.


Monthly Archives: ΙΑΝΟΥΆΡΙΟΣ 2018


Ιαν 27


 Οδηγός βαψίματος σύμφωνα με το feng shui 

Μετακομίζετε σε νέο σπίτι και ψάχνετε για ένα οδηγό με τις καλύτερες προτάσεις βαψίματος και διακόσμησης σύμφωνα με το feng shui;
Οι Μετακομίσεις – Μεταφορές Μαρίνος σας έχουν ετοιμάσει έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε.
Εφαρμόζεται σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας από το σαλόνι ως το παιδικό δωμάτιο γιατί σας ενημερώνει για το είδος της ενέργειας που χρειάζεται ο κάθε χώρος.
Η αρχή του fengshui για την απόχρωση του κάθε δωματίου βασίζεται στον προσανατολισμό του.

Χρώματα για ανατολικά δωμάτια.
Αν ψάχνετε τα ιδανικά χρώματα για ένα δωμάτιο που βλέπει στην Ανατολή είτε πρόκειται για σαλόνι ή για κουζίνα, τότε οι αποχρώσεις του πράσινου και το καφέ είναι οι ιδανικές επιλογές. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μπλε και μαύρο για το ανατολικό δωμάτιο. Αποφύγετε τα κόκκινα και μοβ χρώματα ή βάλτε ελάχιστα.
 
Χρώματα για νότιο-ανατολικά δωμάτια.
Για τα νότιο-ανατολικά δωμάτια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια χρώματα ...

πλήρες...Ιαν 27


Δεν σας αρέσει το μπάνιο στο νέο σας σπίτι; Αλλάξτε το!

Το νέο σπίτι που βρήκατε έχει όλα όσα θέλετε εκτός από το μπάνιο που είναι βαρετό και αδιάφορο. Μια αλλαγή κοστίζει πολύ και δεν θέλετε να επενδύσετε τόσα χρήματα σε ένα σπίτι που δεν είναι δικό σας.
Υπάρχει τρόπος.
Εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες που μπορούν να μεταμορφώσουν το μπάνιο σας με μικρές οικονομικές πινελιές.

---Βάλτε μια κορνίζα στον καθρέφτη. Η αλλαγή του καθρέφτη είναι δαπανηρή αλλά η αλά εσείς μπορείτε να του βάλετε μια ενδιαφέρουσα κορνίζα. Κολλήστε μικρά πλακίδια -ψηφίδες γύρω γύρω. Βρείτε ψηφίδες που θα δίνουν τον τόνο που θέλετε στο μπάνιο σας, κολλήστε τις γύρω γύρω στον καθρέφτη και θαυμάστε το αποτέλεσμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα χρώματα, το κόστος είναι μικρό αλλά το αποτέλεσμα πού εντυπωσιακό. Μπορείτε να κολλήσετε τις ίδιες ψηφίδες και σε άλλα σημεία του μπάνιου, κοντά στην κρεμάστρα, στην πόρτα και όπου αλλού σας ...

πλήρες...Ιαν 27


Μερικές χρήσιμες ιδέες για να τσεκάρετε το νέο σας σπίτι. 

Τα σπίτια που βλέπουμε στο ίντερνετ φαίνονται κατά κανόνα μια χαρά στις φωτογραφίες.
Όταν έρθει η ώρα της επίσκεψης υπάρχουν κάποια πράγματα που θα είναι καλό να προσέξουμε ιδιαιτέρως πριν φτάσουμε στην μετακόμιση.
Όπως το test drive που κάνουμε όταν αγοράζουμε αυτοκίνητο, έτσι και το νέο σπίτι πρέπει να περάσει από ένα τεστ έτσι ώστε να μην περάσουν απαρατήρητα κάποια σημαντικά προβλήματα που ενδέχεται να υπάρχουν.
Το ντουζ φαίνεται υπέροχο αλλά η πίεση του νερού είναι αυτή που χρειάζεται;
Μήπως οι γείτονες έχουν θορυβώδεις δραστηριότητες;
Παίζουμε τους ντετέκτιβ και σας βοηθάμε να τσεκάρετε με έξυπνο τρόπο το νέο σας σπίτι πριν μετακομίσετε.
Τσεκάρουμε την γειτονιά

----Πριν αποφασίσετε να μετακομίσετε κάντε μια βόλτα στη νέα σας γειτονιά. Παρατηρείστε τους περαστικούς, μοιάζουν με νέους εργαζόμενους, με φοιτητές ή είναι οικογένειες με παιδιά; Αν χρησιμοποιείτε αυτοκίνητο για να πάτε στην δουλειά σας, αφιερώστε μια δύο μέρες για να τεστάρετε την ...

πλήρες...