Τηλέφωνα επικοινωνίας:    2310 846 338    &    6944 20 10 55 (Cosmote)
Μετακομίσεις Μεταφορές Θεσσαλονίκη | Νέα - Ιανουάριος 2017 Μετακομίσεις Μεταφορές Θεσσαλονίκη


Μαρίνος, Μετακομίσεις - Μεταφορές 28ης Οκτωβρίου 48, ΤΚ 546 42, Θεσσαλονίκη


Στην εταιρεία Μαρίνος στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουμε μετακομίσεις, συσκευασίες και αποθηκεύσεις, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.
Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε πολύτιμες συμβουλές μετακόμισης που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη.


Monthly Archives: ΙΑΝΟΥΆΡΙΟΣ 2017


Ιαν 15


Μετακόμιση επαγγελματικών χώρων από την μεταφορική Μαρίνος στη Θεσσαλονίκη

μετακόμιση επαγγελματικών χώρων, μεταφορική ΘεσσαλονίκηΘέλουμε η μετακόμιση να διαρκέσει όσο το δυνατόν λιγότερο έτσι ώστε να μη διαταραχθεί σε μεγάλο βαθμό η λειτουργία της επιχείρησης.
Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο των μετακομίσεων μπορούμε να σας προτείνουμε κάποιες λύσεις έτσι ώστε να μετακομίσετε εύκολα και χωρίς προβλήματα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία. Στην μεταφορική εταιρία Μαρίνος αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά της σημασία ενός τέτοιου εγχειρήματος. 
 

Μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα κάνουν πιο εύκολη την μετακόμισή σας:

Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση κόστους μετακόμισης στον χώρο σας.Θα πρέπει αφού έχετε κάνει την έρευνα αγοράς να καταλήξετε στην μεταφορική εταιρεία που θα σας κάνει την μετακόμιση και να την ενημερώσετε εγκαίρως ώστε να είστε σίγουροι πως θα μπορούν να σας εξυπηρετήσουν την ημερομηνία που σας βολεύει. Περίπου 2 εβδομάδες πριν την μετακόμιση είναι ο ιδανικός χρόνος για να ενημερώσετε την μεταφορική εταιρία.
 

Ενημερώστε τις υπηρεσίες για ...

πλήρες...Ιαν 15


innovaeditor/assets/slide7.jpg
 Πότε χρησιμοποιούμε ανυψωτικό μηχάνημα

Σε πολλές περιπτώσεις είναι απαραίτητη η χρήση ανυψωτικού είτε για πρακτικούς είτε για οικονομικούς λόγους.

Όταν δεν υπάρχει ασανσέρ και θέλουμε να ανεβάσουμε την οικοσκευή χωρίς να ταλαιπωρήσουμε τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές. Σε αυτή την περίπτωση περιορίζουμε τις φθορές και κάνουμε οικονομία πληρώνοντας λιγότερα εργατικά στους μεταφορείς. 

Όταν οι σκάλες είναι πολύ στενές και δεν χωράνε να περάσουν τα έπιπλά μας. Τότε ο κίνδυνος να φθαρούν τα πράγματά μας είναι μεγάλος, όπως επίσης και ο κίνδυνος να προκαλέσουμε ζημίες στην οικοδομή τις οποίες θα κληθούμε να αποκαταστήσουμε. 

Όταν θέλουμε να κερδίσουμε χρόνο. Η μετακόμιση με ανυψωτικό μπορεί να σας γλυτώσει χρόνο και χρήματα, συνεννοηθείτε με την μεταφορική εταιρία που έχετε επιλέξει για τον όγκο των αντικειμένων που θέλετε να μεταφέρετε και ζητήστε να σας ενημερώσουν για το κόστος.
 
Η εταιρία μετακομίσεων Μαρίνος στη Θεσσαλονίκη σας προσφέρει εγγυημένη ποιότητα και ασφάλεια στην ανυψωτική μετακόμιση διαθέτοντας υπερσύγχρονο μηχάνημα ανύψωσης και έμπειρο ...

πλήρες...