Τηλέφωνα επικοινωνίας:    2310 846 338    &    6944 20 10 55 (Cosmote)
Μετακομίσεις Μεταφορές Θεσσαλονίκη | Νέα - Τα πιο βρώμικα σημεία του σπιτιού Μετακομίσεις Μεταφορές Θεσσαλονίκη


Μαρίνος, Μετακομίσεις - Μεταφορές 28ης Οκτωβρίου 48, ΤΚ 546 42, Θεσσαλονίκη


Στην εταιρεία Μαρίνος στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουμε μετακομίσεις, συσκευασίες και αποθηκεύσεις, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.
Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε πολύτιμες συμβουλές μετακόμισης που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη.


Μάι 4


Τα πιο βρώμικα σημεία του σπιτιού


Το καθάρισμα του νέου σας σπιτιού σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Αν το αναλάβετε μόνοι σας μπορείτε να διαβάσετε λεπτομερείς οδηγίες στο Μετακομίζω και καθαρίζω το νέο μου σπίτι.
Αν προσλάβετε επαγγελματίες καθαριότητας θα κερδίσετε χρόνο και θα γλυτώσετε από πολύ κόπο. Υπάρχουν όμως κάποιες λεπτομέρειες που θα πρέπει να τις επιμεληθείτε προσωπικά.
Υπάρχουν αποδεδειγμένα συγκεκριμένα σημεία στο σπίτι που τείνουν να συγκεντρώνουν την περισσότερη βρωμιά.
 
Στο μπάνιο
Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κάποιος είναι φυσικά το καπάκι της λεκάνης στην τουαλέτα, όμως αυτό δεν είναι ακριβές.
Τα χερούλια της βρύσης του μπάνιου είναι αυτά που έχουν βρεθεί να έχουν την μεγαλύτερη συγκέντρωση βακτηρίων και μικροβίων, μεγαλύτερη και από το καπάκι της τουαλέτας. Καθαρίστε λοιπόν προσεκτικά τις βρύσες στο μπάνιο σας μετά την μετακόμιση. Χρησιμοποιείστε κάποιο προϊόν που περιέχει χλώριο και αφήστε το να δράσει στην περιοχή.
Το καπάκι της τουαλέτας καλό θα είναι να το αντικαταστήσετε για να αισθάνεστε πιο ασφαλείς. Μπορείτε να καθαρίσετε το παλιό χρησιμοποιώντας ένα καλό απορρυπαντικά αλλά ένα νέο καπάκι θα μας βοηθήσει να αισθανθούμε νωρίτερα άνεση στο νέο μας μπάνιο.
 
Στην κουζίνα
Η κουζίνα είναι άλλο ένα από τα σημεία του σπιτιού όπου βρίθουν τα μικρόβια και τα βακτήρια.
Φυσικά τα ντουλάπια που θα τοποθετήσετε τα τρόφιμα και τα σκεύη σας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή αλλά ορισμένα σημεία μπορεί να είναι περισσότερο επικίνδυνα για την υγεία σας.

Αν μπορέσετε να ξεβιδώσετε τα πόμολα για να τα καθαρίσετε θα είναι μια τέλεια πρακτική. Στα πόμολα μαζεύεται βρωμιά που δεν φαίνεται αλλά μπορεί να είναι ιδιαίτερα ύπουλη. Προσέξτε το υλικό και χρησιμοποιείστε τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού για κάθε είδος.
Καθαρίστε προσεκτικά την βρύση και τον νεροχύτη γιατί εκεί συγκεντρώνονται επικίνδυνα βακτήρια.

Στο υπόλοιπο σπίτι
Τα χερούλια στις πόρτες και οι διακόπτες είναι δύο σημεία που δεν πάει εύκολα το μυαλό μας αλλά είναι οι Νο 1 ύποπτοι συγκέντρωσης βρωμιάς.

Κατεβάστε τον γενικό διακόπτη του ρεύματος και καθαρίστε επιμελώς τους διακόπτες με ένα μαλακό πανί και απολυμαντικό. Μη ξεχάσετε καμία γωνία, σκεφτείτε μόνο πόσοι άνθρωποι τους άγγιξαν πριν και κατά τη διάρκεια της μετακόμισης.

Τα πόμολα στις πόρτες είναι μπελάς στο καθάρισμα αλλά είναι απαραίτητο να τους αφιερώσετε χρόνο και προσοχή γιατί είναι άλλο ένα από τα πιο βρώμικα σημεία του σπιτιού.

Σε επιφάνειες που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χλώριο, εναλλακτικά καθαρίστε με ξύδι, λεμόνι και σόδα. Το λεμόνι διαθέτει στυπτικές, λευκαντικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, το ξύδι σκοτώνει μύκητες και εξαφανίζει τις οσμές, η σόδα εξουδετερώνει τα μικρόβια.

Καλή επιτυχία
 
 
εικόνες από το pixabay