Μαρίνος, Μετακομίσεις - Μεταφορές 28ης Οκτωβρίου 48, ΤΚ 546 42, Θεσσαλονίκη


Στην εταιρεία Μαρίνος στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουμε μετακομίσεις, συσκευασίες και αποθηκεύσεις, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.
Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε πολύτιμες συμβουλές μετακόμισης που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη.


Απρ 22


innovaeditor/assets/gym-room-1181820_960_720.jpg
Μεταφέρουμε πολύ μεγάλα ή ακανόνιστου σχήματος αντικείμενα 
 
Πριν μεταφέρετε περίεργα, πολύ μεγάλα ή ακανόνιστου σχήματος αντικείμενα, μετρήστε με προσοχή τον νέο σας χώρο.
 
Στις μεταφορες μετακομισεις Μαρίνος αναλαμβάνουμε να κάνουμε μια δωρεάν εκτίμηση στον χώρο σας. Ρωτήστε μας γι’αυτά τα αντικείμενα, έχουμε αρκετή εμπειρία και μπορούμε να σας προσφέρουμε μια καλή ιδέα.
 
Η γνώση ότι υπάρχουν τέτοιου είδους αντικείμενα μπορεί να γλυτώσει από πολύ κόπο και χρήματα και εσάς και την μεταφορικη που θα αναλάβει την μετακομιση.
 
Πιθανόν να χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν ειδικά εργαλεία για την αποσυναρμολόγηση, ή ακόμη και να μετακινηθεί από την θέση του ένα παράθυρο ή μια πόρτα. Αυτό θα χρειαστεί χρόνο και εργαλεία και καλό θα είναι η μεταφορικη να γνωρίζει τι θα έχει να αντιμετωπίσει.
 
Την ημέρα της μετακομισης φροντίστε να είναι ανοιχτός ο δρόμος έτσι ώστε να μην σκοντάφτουν οι μεταφορείς καθώς θα μεταφέρουν τα αντικείμενα αυτά. Ζητείστε από την μεταφορική να σας συμβουλέψει για θέματα συσκευασίας τέτοιων αντικειμένων έτσι ώστε να εξασφαλίσετε την ακεραιότητά τους κατά την μετακομιση ή απλά ζητήστε να αναλάβουν το πακετάρισμα αν θέλετε να αποφύγετε αυτή την δύσκολη δουλειά.