Μαρίνος, Μετακομίσεις - Μεταφορές 28ης Οκτωβρίου 48, ΤΚ 546 42, Θεσσαλονίκη


Στην εταιρεία Μαρίνος στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουμε μετακομίσεις, συσκευασίες και αποθηκεύσεις, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.
Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε πολύτιμες συμβουλές μετακόμισης που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη.


Συμβουλές για μία εύκολη Μετακόμιση

Οκτ 29


12 τρόποι να βοηθήσετε τα παιδιά να αντιμετωπίσουν την μετακόμιση 


παιδι μετακομιση Η μετακόμιση μπορεί να είναι αγχωτική για όλους, αλλά μπορεί να επηρεάσει ιδιαίτερα τα παιδιά.  

Ο αντίκτυπος της μετακόμισης στα παιδιά μπορεί να είναι τόσο διαφορετικός όσο οι προσωπικότητες τους.

Μερικά παιδιά μπορεί να πάρουν την κατάσταση θετικά ή, αν είστε τυχεροί, να είναι πολύ ενθουσιασμένα!

Προσπαθήστε να έχετε κατά νου ότι τα παιδιά σας μπορεί να μην αντιδρούν ακριβώς όπως περιμένετε από αυτά, καθώς είναι πιθανό να είναι μια εντελώς νέα εμπειρία γι 'αυτά.

Ακόμα κι αν το παιδί σας παίρνει τις ειδήσεις εξαιρετικά καλά, ίσως να μην καταλάβει πλήρως τι σημαίνει η μετακόμιση.

Πάνω απ 'όλα, δώστε σε κάθε μέλος της οικογένειάς σας τη διαβεβαίωση ότι δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του καθενός πριν λάβετε την απόφαση και ότι ως οικογένεια θα βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να το αντιμετωπίσει.

Είναι σημαντικό να ψάξετε για σημάδια ότι το παιδί σας μπορεί ...


πλήρες...Απρ 22


innovaeditor/assets/kitchen.jpg
Πακετάρισμα κουζίνας

Η κουζίνα περιέχει αντικείμενα τα οποία είναι εύθραυστα, αιχμηρά και ευπαθή.Το πακετάρισμα και η μετακόμισή τους είναι μεγάλη πρόκληση. Από που να ξεκινήσει κανείς;
 
Η καλή οργάνωση είναι το κλειδί για να αποφύγετε το χάος. Το βιαστικό πακετάρισμα δεν θα βοηθήσει σε καμία περίπτωση.
Αρχικά βρείτε τα υλικά του πακεταρίσματος, αρκετά κιβώτια σε διάφορα μεγέθη, φολίδα, κολλητική ταινία, μαρκαδόρους, περιοδικά και εφημερίδες. Κάποια κιβώτια με διαχωριστικά για μπουκάλια θα σας φανούν πολύ χρήσιμα.
Στις μεταφορες μετακομισεις Μαρίνος μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα υλικά που χρειάζεστε ή να αναλάβουμε το πακετάρισμα.

Ασχοληθείτε με μια περιοχή κάθε φορά. Προσπαθήστε να βάλετε τα περιεχόμενα ενός ντουλαπιού ή ενός συρταριού συγκεντρωμένα μαζί. Ξεκινήστε από τα σημεία που περιέχουν αντικείμενα τα οποία δεν χρησιμοποιείτε συχνά. Υπάρχουν αρκετά αντικείμενα στην κουζίνα σας τα οποία δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε κατά την διάρκεια της μετακόμισης, όπως για παράδειγμα τα "καλά” σας σερβίτσια, παγωτομηχανές, κρεπιέρες, μίξερ, μεγάλες πιατέλες ...

πλήρες...Ιού 26


innovaeditor/assets/mess.jpg
Οικονομική μετακόμιση με την μεταφορική Μαρίνος στη Θεσσαλονίκη
«Το φθηνό είναι ακριβό» λέει ο λαός και δείτε γιατί είναι σωστό.
Η μετακόμιση είναι μια υπόθεση που μπορεί να μας κοστίσει ακριβά όταν αναλάβουμε να κάνουμε μόνοι μας εργασίες που ίσως και να μην γνωρίζουμε. Η πρόχειρη  αποσυναρμολόγηση, αμπαλάρισμα και συναρμολόγηση των επίπλων για παράδειγμα μπορεί να φθείρει ή και να καταστρέψει τα έπιπλά μας. Στην μεταφορική εταιρία Μαρίνος διαθέτουμε προσωπικό με πολύ μεγάλη εμπειρία σε όλες τις εργασίες που απαιτούνται σε μια μετακόμιση.

Ειδικευόμαστε στην αποσυναρμολόγηση, αμπαλάρισμα και συναρμολόγηση των πολύτιμων επίπλων σας έτσι ώστε να μη χρειαστεί να τα ξανααγοράσετε.

Αναλαμβάνουμε την αποσύνδεση και την σύνδεση των ηλεκτρικών σας συσκευών έτσι ώστε να μη χρειαστεί να καλέσετε και ηλεκτρολόγο στην μετακόμιση.

Αναλαμβάνουμε το αμπαλάρισμα της οικοσκευής  έτσι ώστε να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο. 

Σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε την μετακόμισή σας εύκολη, οικονομική και  χωρίς απώλειες.
Αφήστε τους ειδικούς της μεταφορικής Μαρίνος να αναλάβουν το δύσκολο ...

πλήρες...Μάι 3


innovaeditor/assets/fita.jpg
Πολύτιμες συμβουλές για την μετακόμιση των φυτών σας από την μεταφορική εταιρία Μαρίνος στη Θεσσαλονίκη. 
 
Τα φυτά εξωτερικού και εξωτερικού χώρου που πρέπει να μετακομίσουν χρειάζονται μερικούς έξυπνους χειρισμούς έτσι ώστε να μην καταστραφούν στην διαδικασία της μεταφοράς και να στολίσουν το νέο σας σπιτικό. 

Αρχικά τα φυτά θα πρέπει να μείνουν απότιστα για 2-3 μέρες πριν την μετακόμιση, με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο ελαφρές οι γλάστρες και επίσης δεν θα κινδυνεύουν να λερωθούν με νερά και λάσπες τα υπόλοιπα αντικείμενα που θα βρίσκονται κοντά τους κατά την διάρκεια της μεταφοράς. 

Βρείτε ξύλινα ή πλαστικά κιβώτια για να τοποθετήσετε τις πιο μικρές γλάστρες και τα ευαίσθητα φυτά.

Καλύψτε με πλαστικό φύλλο τα φυτά σας αν κάνει πολύ κρύο κατά τη διάρκεια της μετακόμισης. Μη ξεχάσετε να ανοίξετε τρύπες στο πλαστικό έτσι ώστε το φυτό να αναπνέει.

Αν έχετε να μετακομίσετε μικρά γλαστράκια  μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε χαρτοκιβώτιο με διαχωριστικά όπως αυτά που ...

πλήρες...Μάι 2


innovaeditor/assets/family.jpg
Εμείς στην επιχείρηση Μαρίνος μεταφορές μετακομίσεις στην Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε πως για να είναι μία μετακόμιση ξεκούραστη και πετυχημένη το μόνο που χρειάζεται είναι η καλή οργάνωση.
Παρακάτω θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές μετακόμισης βασιζόμενοι στα 20 χρόνια πείρας που διαθέτουμε.
 
Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση κόστους μετακόμισης στον χώρο σας. Αν ξέρουμε πόσο μεγάλη είναι η οικοσκευή σας τότε θα είναι πολύ πιο εύκολο να σας δώσουμε ρεαλιστικά στοιχεία για το κόστος και για την διάρκεια της μετακόμισης.

Θα πρέπει, αφού έχετε κάνει την έρευνα αγοράς να καταλήξετε στην μεταφορική εταιρεία που θα σας κάνει την μετακόμιση και να την ενημερώσετε εγκαίρως ώστε να είστε σίγουροι πως θα μπορούν να σας εξυπηρετήσουν την ημερομηνία που σας βολεύει.
Περίπου 2 εβδομάδες πριν την μετακόμιση είναι ο ιδανικός χρόνος για να ενημερώσετε την μεταφορική εταιρία. 

Φροντίσετε να έχετε μερικές ελεύθερες μέρες πριν και μετά την μετακόμιση διότι είναι δύσκολο να έχουν βολευτεί τα πάντα, στην θέση ...

πλήρες...