Τηλέφωνα επικοινωνίας:    2310 846 338    &    6944 20 10 55 (Cosmote)
Μετακομίσεις Μεταφορές Θεσσαλονίκη | Νέα - Μετακόμιση με ανυψωτικό Μετακομίσεις Μεταφορές Θεσσαλονίκη


Μαρίνος, Μετακομίσεις - Μεταφορές 28ης Οκτωβρίου 48, ΤΚ 546 42, Θεσσαλονίκη


Στην εταιρεία Μαρίνος στην Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουμε μετακομίσεις, συσκευασίες και αποθηκεύσεις, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.
Σε αυτή την σελίδα θα βρείτε πολύτιμες συμβουλές μετακόμισης που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη.


Μετακόμιση με ανυψωτικό

Ιαν 15


innovaeditor/assets/slide7.jpg
 Πότε χρησιμοποιούμε ανυψωτικό μηχάνημα

Σε πολλές περιπτώσεις είναι απαραίτητη η χρήση ανυψωτικού είτε για πρακτικούς είτε για οικονομικούς λόγους.

Όταν δεν υπάρχει ασανσέρ και θέλουμε να ανεβάσουμε την οικοσκευή χωρίς να ταλαιπωρήσουμε τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές. Σε αυτή την περίπτωση περιορίζουμε τις φθορές και κάνουμε οικονομία πληρώνοντας λιγότερα εργατικά στους μεταφορείς. 

Όταν οι σκάλες είναι πολύ στενές και δεν χωράνε να περάσουν τα έπιπλά μας. Τότε ο κίνδυνος να φθαρούν τα πράγματά μας είναι μεγάλος, όπως επίσης και ο κίνδυνος να προκαλέσουμε ζημίες στην οικοδομή τις οποίες θα κληθούμε να αποκαταστήσουμε. 

Όταν θέλουμε να κερδίσουμε χρόνο. Η μετακόμιση με ανυψωτικό μπορεί να σας γλυτώσει χρόνο και χρήματα, συνεννοηθείτε με την μεταφορική εταιρία που έχετε επιλέξει για τον όγκο των αντικειμένων που θέλετε να μεταφέρετε και ζητήστε να σας ενημερώσουν για το κόστος.
 
Η εταιρία μετακομίσεων Μαρίνος στη Θεσσαλονίκη σας προσφέρει εγγυημένη ποιότητα και ασφάλεια στην ανυψωτική μετακόμιση διαθέτοντας υπερσύγχρονο μηχάνημα ανύψωσης και έμπειρο ...

πλήρες...